Megfigyelés Ózdon.

A KFDSZ az ózdi polgármesterrel egyetemben az adatvédelmi biztos állásfoglalására vár. Ha megengedett a kamerával történő megfigyelés és a polgármester tényleg kamerával felszerelt szemüveget ad a csoportvezetőknek, akkor mi is élünk a jogunkkal és szemmel tartjuk az ózdi polgármester tevékenységét! Kamerával, folyamatosan. Dokumentálni fogjuk a munkavégzését. Mivel a polgármesteri munka nem nyolc órás szolgálat, ezért elkísérjük őt a munkaidő utáni időszakban is, nehogy valamelyik választópolgár lemaradjon a hivatali időn túli tevékenységéről.

A KFDSZ a megoldásokat keresi és nem a konfliktusokat, de a tagjaink érdekeinek védelmében hajlandóak vagyunk a tárgyalóasztaltól eltávolodva is érvelni.

Bízunk benne, hogy az ózdi polgármesterrel egy hatékony és jól működő együttműködést sikerül kialakítanunk, hiszen együtt sokkal könnyebben fogunk megoldani minden problémát, viszont ha harcolunk, az mindkettőnk erőforrásait feleslegesen terheli meg.

Szemüvegbe épített kamerával leskelődnek Ózdon.

Szemüvegbe épített kamerával leskelődnek Ózdon.


2 Comments

 1. 2015-05-10    

  Az lenne jó, ha élőben követhetné mindenki a neten, hogy mit csinál éppen a polgármester. Mivel egy falu vezetése pedig nem nyolc órás munka, ezért éjjel-nappal mutatni kellene az életét (természetesen nem bekukucskálni a kertjébe, csak türelmesen megvárni odakinn amíg mozgás nem történik.

  • kfdsz kfdsz
   2015-06-28    

   Talán túlzás lenne folyamatosan szemmel tartani, de az átláthatóságon, a nyilvánosságon még sokat lehetne javítani. Interneten, élőben követni például egy testületi ülést egyáltalán nem megoldhatatlan manapság.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kategória